MAALämpöpumput ja MUut lämmitysratkaisut kattavasti Kouvolassa – Lämpö Sippu

Jätä tarjouspyyntö

Kouvolassa sijaitseva perheyrityksemme tarjoaa kattavasti eri lämpöpumppujen asennustyöt aina maalämpöpumppuja myöten sekä erilaiset LVI-alan ja pintaremontoinnin työt. Kaikki palvelumme tuotetaan huolella alusta loppuun asti. Saat meiltä kaiken suunnittelusta ja toteutuksesta aina tulevaisuuden huoltoihin ja korjauksiin asti. Pitkäaikaisella kumppanuudella voit jättää kaikki lämmitysratkaisu- ja LVI-asiasi meidän huoleksemme!

Lämpöpumput

Erottaudumme kilpailijoistamme sillä, että saat meiltä kaiken lämpöpumppuihin liittyvän. Teemme yhteistyötä päämiehiemme kanssa, jotka ovat FG-Finland, Kaukomarkkinat sekä Scanoffice. Saat ostettua suoraan meiltä Fujitsun, Panasonicin sekä Mitsubishin ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput sekä maalämpöpumput. Toimituksen lisäksi voimme asentaa lämpöpumput paikoilleen puolestasi sekä tehdä kaikki tarvittavat takuuhuollot sekä korjaukset. Jätä siis kaikki lämpöpumppuihin liittyvät asiat koko Kymenlaakson alueella Lämpö Sipun vastuulle, ja saat mukavan sekä helpon asiakaskokemuksen.

LVI-työt

LVI-puolella olemme Kouvolan paikallinen ja palveleva talotekninen osaaja. Toteutamme huolella ja kokemuksella kaikki LVI-alan työt yksityisille asiakkaille uudis- ja saneerauskohteissa. Haluamme aidosti auttaa sinua parantamaan asumisympäristösi viihtyisyyttä varmistamalla, että vesi-, lämpö- ja ilmastointitekniikkasi toimii optimitasolla ja täyttää kaikki nykyaikaiset vaatimukset. Kaikki LVI-laitteet on hyvä pitää ajan tasalla sekä hyvin huollettuna ja puhdistettuna. Tällä tavalla varmistat myös sen, että kotisi on mahdollisimman energiatehokas.

Remontit

Teemme myös huoneistoremontteja sekä maalaus- ja tapetointitöitä Kouvolan alueella. Meillä on remontoinnista vuosien kokemus, ja käytössämme on asianmukaiset ammattilaisen työvälineet. Mikäli siis kotisi pintaremontointi on ajankohtaista ja haluat työhön luotettavan ammattilaisen, kerro meille lisää toiveistasi ja pyydä tarjous.

Soita Sipulle!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä meihin, Lämpö Sippuun, ja pyydä tarjous tarvitsemallesi lämpöpumpulle, LVI-alan tai pintaremontoinnin työlle. Teemme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Katso yhteystietomme täältä