Ilmalämpöpumput ja MUut LVI-PALVELUT kattavasti Kouvolan ja Kotkan alueilla – Lämpö Sippu

Jätä tarjouspyyntö

Kouvolassa sijaitseva perheyrityksemme toteuttaa ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennustyöt sekä erilaiset LVI-alan työt tarpeen mukaan. Toimimme Kouvolan ohella myös Kotkassa, Haminassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja  Virolahdella.

Kaikki palvelumme tuotetaan huolella alusta loppuun asti. Saat meiltä kaiken suunnittelusta ja toteutuksesta aina tulevaisuuden huoltoihin ja korjauksiin saakka. Pitkäaikaisella kumppanuudella voit jättää kaikki lämmitysratkaisu- ja LVI-asiasi meidän huoleksemme! Meiltä myös Santander-rahoitusmahdollisuus, jolla saat mukavasti joustoa arkeen.

Lämpöpumput

Erottaudumme kilpailijoistamme sillä, että saat meiltä kaiken lämpöpumppuihin liittyvän. Teemme yhteistyötä päämiehiemme kanssa, jotka ovat Onninen Oy, Oy Combi Cool Ab sekä Scanoffice Oy. Saat ostettua suoraan meiltä Panasonicin ja Mitsubishin ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput. Toimituksen lisäksi voimme asentaa lämpöpumput paikoilleen puolestasi sekä tehdä kaikki tarvittavat takuuhuollot sekä korjaukset. Jätä siis kaikki lämpöpumppuihin liittyvät asiat koko Kymenlaakson alueella Lämpö Sipun vastuulle, ja saat mukavan sekä helpon asiakaskokemuksen.

LVI-työt

LVI-puolella olemme Kouvolan paikallinen ja palveleva talotekninen osaaja. Toteutamme huolella ja kokemuksella kaikki LVI-alan työt yksityisille asiakkaille uudis- ja saneerauskohteissa. Haluamme aidosti auttaa sinua parantamaan asumisympäristösi viihtyisyyttä varmistamalla, että vesi-, lämpö- ja ilmastointitekniikkasi toimii optimitasolla ja täyttää kaikki nykyaikaiset vaatimukset. Kaikki LVI-laitteet on hyvä pitää ajan tasalla sekä hyvin huollettuna ja puhdistettuna. Tällä tavalla varmistat myös sen, että kotisi on mahdollisimman energiatehokas.

Soita Sipulle!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä meihin, Lämpö Sippuun, ja pyydä tarjous tarvitsemallesi lämpöpumpulle tai LVI-alan työlle. Teemme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Katso yhteystietomme täältä Hae rahoitusta